Platinum edice FS22 – náhled do výrobních procesů

Jste připraveni na Platinum rozšíření? Pokud si stále myslíte, že v Silverrun Forest, (nové mapě), která přichází s Platinovou expanzí a Platinovou edicí, není co dělat, podívejte se na nové výrobní řetězce a stavební projekty!

Pokud vám unikli naše předchozí novinky o nových herních funkcích a strojích, všechny náhledy najdete v seznamu níže.

V Silverrunském lese je toho hodně co dělat!


Lesnictví je středem zájmu Silverrunského lesa – i když můžete použít některá předem umístěná pole nebo si vytvořit vlastní, abyste se mohli oddávat dobrému starému zemědělství. Ale pokud se chcete soustředit na lesnický aspekt zemědělství, je toho hodně.

Protože hrajete farmáře, výjimečně zapojeného do komunity Silverrun Forest, máte příležitost pomoci městu naplnit jeho rekreační potenciál. Jsou zde lodě ke stavbě a horská dráha, která se dá rozjet.

Zde také vstupují do hry všechny tyto nové výrobní řetězce. Samozřejmě jsme rozšířili základní funkci, kterou jsme zavedli s Farming Simulator 22, přidáním nového zboží k výrobě. Doručte kmeny z vytěžených stromů do papírny, soustruhy dřeva nebo továrny na sudy a mnoha dalších výrobních závodů.

Jste připraveni na jízdu na horské dráze?


Dobrá zpráva: můžete na něm jezdit! Nejprve to však musíte pomoci dokončit. A to bude nějakou dobu trvat, protože vytvoření horské dráhy je dlouhodobý projekt, který vyžaduje obrovské množství zdrojů, které budete muset časem poskytnout.

V závislosti na vašem sezónním nastavení délky bude dokončení stavby horské dráhy trvat několik let ve hře, protože musíte sklízet dřevo a vyrábět různé zboží krok za krokem. Dokonce i našim talentovaným grafikům trvalo několik sezón, než to dokončili, a používají cheaty, aby získali všechny tyto zdroje a urychlili proces (jak jinak si myslíte, že vyrábíme snímky obrazovky a upoutávky?).

K dokončení stavby je jedenáct kroků. Když dodáte vše, co je potřeba pro aktuální fázi výstavby, nemůžete jen pokračovat s dodávkou pro další fázi výstavby. Musíte počkat, až stavební dělníci zpracují všechny zdroje a vyvinou horskou dráhu.

To vám dává čas pokračovat v těžbě dřeva, vyrábět různé zboží ze dřeva nebo zpracovávat železo z dolu na kov a přitom si hrát se všemi těmi vzrušujícími novými stroji zahrnutými v rozšíření. A jakmile je stavba dokončena, horská dráha se stává aktivem pro stálý příjem.

Získejte The Boaty Floaty!


Je tu loděnice, kterou byste měli navštívit. Na rozdíl od horské dráhy, vaše práce zde není nikdy hotová. Můžete stavět loď za lodí – a vydělávat peníze za každou, která vzlétne do jezera. To dělá z loděnice aktivum k získání mezivýdělku.

Dvě fáze musí být dokončeny dodáním různých zdrojů. Loď je dokončena poměrně rychle, pokud máte zdroje, trvá to několik dní. Také, pokud vás zajímá – lodě odlétají po stavbě až přesně ve 14 hodin – zdá se, že osoba pověřená spouštěním lodí na vodu to dělá raději po obědě. Nezpochybňujte to.

 

Loading

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *