Platinový náhled: Sběratelské předměty a zajímavá místa v Silverrunském lese

10. listopadu 2022

Vaše cesta do Silverrun Forest a uvnitř něj právě začíná. Vzhledem k tomu, že Platinum Expansion a Platinová edice vyjdou za pár dní, (15. listopadu), bude k prozkoumání spousty nového obsahu – stejně jako samotná nová mapa vašimi body zájmu. Pojďme se na některé z nich podívat!

Vítejte v lese Woods of Silverrun!


Silverrun Forest se skládá z rozlehlých lesů v kopcovitém a někdy náročném terénu – což z něj dělá to nejatmosféričtější a nejbujnější prostředí, jaké jsme dosud udělali. Nejen, že Silverrun Forest je osázený více než 20 000 stromy – nespočet potoků se vine lesem a přes hřebeny hornaté krajiny.

Malé rybníky a jezírka přímo uprostřed hustých lesů vytvářejí klidná místa k odpočinku a prozkoumávání. Je to obzvláště atmosférické, protože naši tvůrci prostředí upgradovali sezónní vizuály Silverrun Forest, přičemž barvy trávy a keřů se mění autentičtěji než dříve.

I nyní budou čtyři roční období více přípomínat realitu: S podzimním listím vlajícím ulicemi a malými loužemi, které se za deštivých dnů objevují na silnicích.

Je toho mnohem víc k prozkoumání, jmenovitě nové sběratelské předměty, které jsme ukryli v lesích. Než se k tomu dostaneme, zůstaňme ve městě a podívejme se, co zde najdeme po obchodní stránce věcí.

Výrobní Místa V Lese Silverrun


Nová prodejní místa a výrobní místa se točí většinou kolem těžených surovin z lesů. Již jsme se hlouběji podívali do nových výrobních řetězců a  stavebních projektů – zejména na horskou dráhu a loděnici. Ale pojďme se podívat na některé další podniky a zajímavosti v Silverrun Forest.

Důl na železnou rudu bude automaticky vyrábět železo, můžete jej naložit a zpracovat na kov.

V továrně na doplňky pro domácí mazlíčky můžete vyrábět nové typy produktů k prodeji.

Jsou zde dvě pily. Tento je obzvláště zábavný, když do vody vykládáte polena, která se pak vytahují a zpracovávají.

Prodejní Místa V Lese Silverrun


Samozřejmě jsou tu obvyklá místa, kam jít. Jako čerpací stanice, prodej strojů nebo vlakové nádraží. Jedním z nejdůležitějších prodejních míst v Silverrun Forest je trh. Můžete zde prodat téměř cokoliv.

Máte rádi vafle? Pokud se také věnujete výrobě zboží, jako je chléb, máslo nebo cukr, místní vaflárna bude z vaší návštěvy nadšená.

Drtič kamení je místo, kam jít poté, co se zbavíte všech těch kamenů v lese pomocí hydraulického kladiva Paladin SFB750.

Vzhledem k tomu, že lesnictví je středem zájmu Platinového rozšíření, existuje několik prodejních míst, jak vydělat peníze na všech těchto vytěžených kmenech. Stejně jako kontejnerový sklad – ideální příležitost využít nové přepravní kontejnery.

Sběratelské předměty a další místa k návštěvě


Prozkoumávání Silverrun Forest není jen o nalezení dokonalého místa pro těžbu dřeva (přátelské připomenutí, že je lepší také zalesňovat místo toho, abyste si všechno vzali!) a vytvořit prostor pro nové podniky. Pokud budete mít oči otevřené, najdete toho hodně. Stejně jako naše nové sběratelské předměty, které budou vystaveny v místním muzeu poté, co je najdete.

Abyste nasbírali všech 20 dřevěných figurek, které jsme ukryli v Silverrunském lese, budete se muset při toulkách lesem pozorně dívat.

Kolik jich můžete najít?

Platinum Expansion a  Platinum Edition  (   základní hra + rozšíření) vyjdou 15. listopadu pro PC, Mac, PlayStation®5 (PS5™), Xbox Series X|S, PlayStation®4 a Xbox One.

Loading

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *