Ahoj komunito!

Vítám vás na českém komunitním webu Farming Simulatoru.

Tento web si dal za úkol sdružovat na jednom místě modeláře, modery a fanoušky zemědělství. Po velmi nestabilní situaci, chceme komunitu propojit a navzájem si pomoci a tvorbou, upozorňovat na novinky, nejen ve světě Farming Simulátoru.

Jako první vstřícný krok jsme se spojili s LS Czech fórem, které se opět po letech otevřelo pro nové členy. Pokud budete vystupovat slušně a budete potřebovat například poradit s modem nebo modelem, tak vám jistě někdo zkušený jistě poradí.

Na těchto stránkách mimo jiné, naleznete také zajímavé fotografie zemědělské techniky, nebo screeny z Farming Simulatoru. Pokud také rádi fotografujete Agro techniku, není problém zřídit vaše vlastní album s kontaktními informacemi, popřípadě vaším YouTube kanálem. Vše je jen o domluvě.

Máme několik partnerů či sponzorů, kteří mohou poskytnout podporu, ať už v podobě reklamních předmětů, tak poskytnutí podkladů, nebo umožnění focení a natáčení. Někteří partneři a sponzoři jsou stále v jednání a dalším byl zaslán návrh na spolupráci.

Děkujeme firmě Trelleborg a Agrio, že se s námi pustili do tohoto, věříme že pro všechny strany výhodného projektu.  

Pokud se chcete stát členem týmu, připojit k tomuto komunitnímu webu a vytvářet obsah není nic jednoduššího. Napište na email: farming-simulator(zavináč)email.cz

 

POJĎME SPOLEČNĚ VYTVOŘIT POŘÁDNOU KOMUNITU

 

Loading