FS22 – Vítejte v Erlengratu

Farming Simulator 22 vítá hráče v Alpách. Rozlehlé horské pastviny, křivolaké silnice, pohybující se osobní vlaky a lanovky na obzoru. Mapa představuje evropské alpské regiony a zve vás do idylické krajiny, dokonale navržené pro péči o pastviny a chov zvířat. Ať vám to roste!

 

Ponořte se do rozlehlých horských pastvin Alp! Pozvedněte svou farmu na zcela nové mapě inspirované idylickou krajinou alpského regionu v Evropě. Vítejte v Erlengratu.

Pole a pozemky, které si můžete zakoupit a následně obdělávat, jsou velmi malá. Díky pravidelnosti jejich rozložení na ně ale lze velmi snadno navázat a skombinovat je dohromady. Zkušenější hráči si jistě na první pohled povšimnou, že drtivá většina pozemků mají klasické obdélníkové tvary a jsou tak ideální pro začínající hráče, leč ty protřelé mohou nudit. Samozřejmě nechybí možnost úpravy terénu a hráči si tak mohou krajinku libovolně poupravit.

Funkce, která je ve hře již od začátku se vám na nové mapě bude hodit dvojnásob díky prostorným a nezabraným pozemkům. Tvorbou nových polí ovšem přijdete o rozlehlé travnaté plochy, které se dají konečně využít pro vydělávání zlaťáků. K tomu ovšem budete potřebovat i nové stroje, které do hry přibyly právě za tímto účelem. Nasekat trávu, nakrmit zvířata, nasekat trávu… Nové rozšíření si beze sporu najde mnoho nových příznivců.

Loading

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *